Miljö?

Vaknade upp vid 12-snåret, 2 timmar efter planerad uppstigning. Att det ska vara så jävla svårt att lyckas komma upp i tid. Åt lite frukost med Elin framför datorn innan jag gick iväg för att fixa ett inbetalningskort för skatt + göra lite omstruktureringar bland fonder och aktier. WSIB here I come!

Stötte på en schysst Greenpeacesnubbe på väg till banken och bestämde mig för att donera 50 spänn i månaden för miljöns bästa. Detta beslut grundades bl.a. på gårdagens existensiella diskussion med E men också på Greenpeacesnubbens sköna norrländska. Antagligen från Umeå eller Skellefteå. 50 Spänn, jag menar, vad är det egentligen? Varenda jäkel som jag känner skulle kunna donera den summan utan att deras ekonomi blev ens en gnutta anorlunda eller mer ansträngd. Jag blir less på mig själv att jag inte donerat något tidigare, men nu är det ändring på det iaf. Läs den här rapporten
http://news.independent.co.uk/environment/article1940796.ece så inser ni nog att en radikal förändring behövs. Och vi som nyss blivit bilägare. Vilken timing. Kanske får ändra mitt aviserade aktieköp till något etiskt. Vi får se.

Nu börjar pluggandet, ska skriva åtminstone 2 sidor på uppsatsen idag. American Psycho är boken som ska avhandlas.

Sm-Brons!

Om jag inte minns hela helt fel utspelade sig det hela under 1999, nån gång på våren.

Vi hade kvalificerat oss bland de fyra "bästa" lagen i Sverige genom att vinna ett norrlandsslutspel mot några gäng från way up north. Väl nere i söder (Göteborg) blev vi väl mottagna. Den största anledningen till detta var vår spelkapacitet, som ansågs ligga väl under våra motståndares. I första matchen lottades vi mot hemmalaget Ullevi, med ett gäng topp-10 spelare i laget. Respass direkt. Nåväl, nya tag skulle tas och den här gången skulle Helsingborg stå för motståndet. Walen, vårt flaggskepp, skulle ta sig an 2:an i Sverige efter Joakim Johansson, Filip Prpic. Vi andra hade något sämre motstånd, men alla matcher såg relativt klara ut på förhand. Vi skulle förlora. Det var då det hände! Influgna från Sundsvall kommer Ricky "räven" Hansson och Peter "pudeln" Lundin! Peppade av att ha våra coacher vid sidan åstadkom vi underverk! Walen fullkomligt slaktade Sverige-tvåan samtidigt som Östlund tappade 2 games mot sin motståndare, en topp-tio-spelare även han. Själv vill jag minnas att jag blåste min motståndare av banan. Häggman malde ner sin motståndare i en lång tre-setare och det var klart: 4-0 och dubblarna således betydelselösa. Resultatet skrevs till 6 - 0. Det var en helg att minnas.

För nu, allas er Jofa

Fredag den 27:e, en jävla dag.

Klockan sattes i vanlig ordning på 10.00. I vanlig ordning blev det uppstigning vid 13.30. Första snedköpet för dagen. Fortsatte sedan starkt med 1½ timmes hårt jobb på skolan, resulterandes i det första kapitlet i min fina C-uppsats. Jag är förbannat bra. Lirade sedan sluggertennis med Midis och E.Söderlund. Söderlund är en rolig snubbe, med samma spelstil som mig: Slå på allt och hoppas på det bästa. Förbannat roligt med en likasinnad! Nu säger Elin att hon tänkte att jag skulle skriva ordagrant precis så här (Ja hon sitter bredvid, det är ju trots allt mitt första inlägg). Lustigt. Jag lägger dock inte mer tanke på detta just nu, utan fortsätter min blogg. Blev omnämnd av P.Bäckström i hans andra blogginlägg och kontrar här med att omnämna honom i mitt första: Tack för bajskortet Ponta! Roligt med interna skämt såhär i en blogg, men jag vet ju att åtminstone en person kommer att uppskatta det och småle litegrand framför skärmen.

Nåväl, det här var min dag, inga större observationer gjorda i omvärlden idag, vilket annars verkar vara ett återkommande tema i dessa bloggar. Får helt enkelt bli bättre på observationer.

För nu, er allas F.Jofa.