Besök och besök!

Dagarna går och gästerna består! Kul! Hade mkt trevligt besök av P + L i torsdags och fredags, och imorrn kommer Viktor och Alex, för att sedan åtföljas av Ingis på fre. Ska bli hur kul som helst det med!

Var och gjorde lite inköp idag, på Elins begäran.  Det var hon värd efter att jag vaknat upp till en smoothie! Tack sweetie! Vad gäller inköpen lyckades jag effektivisera dem så vi hann med allt på dryga timmen! Fantastiskt. Kom hem precis och ska ta en snabbpizza för att sen bege mig mot skolan och försöka lägga "the finishing touch" på uppsatsen. Ska nog gå bra.

Tennis ikväll, det ryktas att Bragdbirger ansluter. Ojoj. Hoppas armen håller, så jag får blåsa honom av banan. Han var förjävla imponerad sist vi spelade. =) Känner att jag har mycket att bevisa nu, när walen skaffat sig nya hårtslående tennissparrare i Eskilstuna. Jag vidhåller dock att min serve i Umeå -99 inte bräcks av några nerdekade föredettingar från Sörmland.

För nu, Jofa.

Hundar och restskatt

Tja på er. De flesta som läser min blogg läser antagligen också elins, så ni vet redan att vi besökte vår framtida valp igår. Vilka underbara djur! Man kan inte annat än bli tagen. Snart har vi en hund!

Efter besöket samlade jag mina känslor och skrev 2 sidor på uppsatsen, vilket troligen kommer att bli min sidkvot idag med. Har också städat lägenheten idag, och varit duktig och betalat min restskatt. Man vill ju inte bli nån skattesmitare, men det svider när man måste punga ut. Jaja, sånt är livet.

Och hörni, gör mig en tjänst och kolla in den här
bloggen.
Den är ett litet mekka för den skointresserade, jag lovar.

For now, Fred

Idag, imorgon.

Det är intressant hur tiden går man bara flyter med och allt bara händer imorgon ska jag och elin kolla på Texas utanför Norrköping och det ska bli väldigt roligt att träffa honom idag har jag haft ett seminarie som gick bra efter att jag missade förra tillfället så har jag haft det hängande över mig men nu är det äntligen över skönt vi åt spaghetti och köttfärssås idag och sen har jag spelat poker som gick bra tjänade in ungefär det man tjänar på ett vanligt jobb tänk vad lätt det är ibland men man kan ju inte spela poker jämt jag har också skrivit på uppsatsen det blev ungefär 1½ sida så nu är jag uppe i ungefär 8-9 sidor in total det kommer att bli några sidor imorgon med måste ju se till att ha det mesta undanstökat inför diverse besök som komma skall.

SoC

Fredrik

Ankomst!


Snart kommer Elin tillbaks från operation! Det känns underbart att hon äntligen fått göra det och nu kanske tomgången kan kopplas ur och ettans växel läggas i.

Mitt studieliv är annars någonting som för tillfället står på tomgång. En helt horribelt lång, trälig bok måste läsas ut och analyseras till på måndag, samtidigt som jag måste förmå mig till att skriva några fler sidor på uppsatsen. Det måste göras. Jag intalar mig det hela tiden men det är svårt när motivationen är låg. Hade jag bara haft uppsatsen att tänka på skulle det helt klart ha känts enklare, men livet är inte alltid en dans på rosor.

Lirade tennis igår, ett jäkla hopkok bestående av en polare från IKEA, calle "broom", M.I.D -heden och mig själv. Jag och Andreas, Ikea-snubben, gick segrande ur dubbelstriden genom att vinna matchtiebreaket med 10-7 efter 6 raka poäng. Det var en rolig match och det kommer att bjudas på fler bataljer.

Hastigt och lustigt bestämdes det att Ponta och Lina ska komma ner nu på torsdag, vilket är förbannat roligt. Spontana infall som det är sånt som behövs ibland för att liva upp tillvaron. Veckan efter det kommer V, I och A hit, så det blir en jäkla massa gäster på Vasavägen framöver. Kul!

Det blev till slut en investering i WSIB, ett företag som utvinner olja i Sibirien. Det blir ntressant att följa aktiens utveckling det närmaste halvåret, med allt som händer här i världen. Det kan bli både flipp och flopp. Mest tror jag såklart på flipp, men aktiemarknaden är ju som bekant relativit volatil. Spännande blir det iaf.

För nu, Jofa
128380-1